Előfizetői tartalom

Stépán Gábor az idei Bolyai-díjazott!

Stépán Gábor Széchenyi-díjas gépészmérnök, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja vehette át 2023-ban a tudományos életben betöltött meghatározó szerep elismeréséért járó Bolyai-díjat. A díjat, amelyhez 100 ezer eurós díjazás is jár, Novák Katalin köztársasági elnök adta át a Magyar Tudományos Akadémián június 15-én.

Stépán Gábor gépészmérnök kapta a tizenkettedik Bolyai-díjat a mindenkori köztársasági elnök elnökletével működő független díjbizottság egyhangú döntése alapján. A díjat ünnepélyes körülmények között, a köztársasági elnök, a Bolyai Díj Alapítvány vezetői, valamint a korábbi években Bolyai-díjjal kitüntetett tudósok körében adták át. A független díjbizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés