Előfizetői tartalom

Védjük a generációs vagyont – milyen eszközeink vannak?

A bizalmi vagyonkezelés frontján az utóbbi hetek az adómentes felértékelés megszüntetésétől voltak hangosak. Az adótervezési eszközök szűkülésével azonban a konstrukció egyéb előnyeire helyeződhet át a hangsúly, amelyek közül a vagyonvédelem egyre komolyabb jelentőségre tesz szert – természetesen rendszerben alkalmazva más vagyonvédelmi eszközökkel. A lenti cikkben ezeket a lehetőségeket járjuk körbe.

Vagyontervezés: amiről sok családi kkv megfeledkezik A családi cégek szervezete általában nem tervezetten formálódik. A tulajdonosok idejét felemészti az üzletépítés, emiatt a cégstrukturálás jellemzően a prioritási lista végére kerül. Gyakran látni, hogy minden üzletág, tevékenység egy-két cégbe összpontosul, és az eszközök, vagyontárgyak ad hoc jelleggel, szinte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés