Előfizetői tartalom

Pár kattintással készpénzre válthatók a számlák: jön a digitális faktoring Magyarországon

A mikro- és kisvállalkozások számára is elérhető digitális faktoring terméket visz piacra a Számlázz.hu a BÁV Faktorral közösen – tudta meg a Portfolio. Ezáltal mintegy 500 ezer hazai kisvállalkozás előtt nyílik meg a lehetőség, hogy pár kattintás után a kiállított számlái akár napon belüli kifizetését kérje néhány százalékos díj fejében. A két társaság várakozásai szerint a faktoringot igénybe vevő cégek száma rövid időn belül többszörösére növekedhet Magyarországon, a mikro- és kisvállalkozások digitális faktoring piacának forgalma itthon bőven több 10 milliárd forint feletti lehet. Ángyán Balázzsal, a Számlázz.hu ügyvezetőjével és Rátkai Tamással, a BÁV Faktor vezérigazgatójával beszélgettünk.

Banking Technology 2023 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Banking Technlogy konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Hamarosan minden ügyfele előtt megnyitja a digitális faktoring lehetőségét a Számlázz.hu. Hogyan működik ez a megoldás a gyakorlatban? Rátkai Tamás: A digitális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés