Előfizetői tartalom

Megérkezett a mesterséges intelligencia az üzleti szoftverekbe

Milyen szerepet tölthet be a mesterséges intelligencia az üzleti szoftvereknél, melyek azok a területek, ahol már most is jelen van? Hogyan segíti a vállalatok hatékonyságát, és mi lesz az adatvédelemmel? Philipp Herziggel, az SAP kereszttermék-fejlesztésekért felelős alelnökkel beszélgettünk, akinek feladata a német szoftveróriásnál az alkalmazások integrációjának támogatása, jelen pillanatban a mesterséges intelligenciával összefüggésben is.

Óriási a hype a mesterséges intelligencia körül, különösen azóta, hogy a ChatGPT berobbant a köztudatba, milyen szerepet tölthet be az AI az üzleti szoftvereknél? Már most nagy szerepet játszik a mesterséges intelligencia az üzleti szoftvereknél, de a jövőben még hangsúlyosabb lehet, ugyanis egy új technológia fejlődött ki a generatív mesterséges intelligenciával, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés