FONTOS Mennyire drága a tankolás Magyarországon?
 
Előfizetői tartalom

Április óta nem történt ilyen - Elbántak az amerikai tőzsdékkel

Portfolio
Tegnap vegyesen zártak a vezető amerikai részvényindexek, a piaczárást követően azonban a korábbi AAA besorolásról AA+ kategóriába vágta vissza a Fitch Ratings az Egyesült Államok adósbesorolását, ezt követően a ma délután eséssel indult a nap a tengerentúli tőzsdéken. Az európai piacokon méretes eséssel indult a nap, délután rövid ideig úgy tűnt, hogy hamar visszatérhetnek a vevők, végül azonban ismét az esésé volt a főszerep a nap hátralévő részében. Gazdasági események szempontjából nem ígérkezik kimondottan eseménydúsnak a mai nap, Amerikából került publikálásra a magánszektor foglalkoztatását mutató ADP index, amely a versenyszférában foglalkoztatottak jelentős bővülését mutatja júliusban.

2023. augusztus 02. 22:07 Megosztás Nagy esések Zárásra sem változott az alapvető hangulat a tengerentúli részvénypiacokon, amelyet a Fitch Egyesült Államokat érintő tegnap esti leminősítése váltott ki. Az S&P 500 index 1,4%-os esése április óta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés