Előfizetői tartalom

Hamarosan eljöhet az idő, amikor még fizetnek is az áramfogyasztásunkért

Az uniós források energetikai célú felhasználásával kapcsolatos kormányzati tervek szerint a háztartásoknak és a mikrovállalkozásoknak nem is olyan sokára lehetőségük nyílhat rá, hogy a rezsicsökkentett árú fogyasztási szint felett dinamikus villamosenergia-áras szerződéseket kössenek. Ez lehetővé teszi majd számukra, hogy kihasználják az áringadozást, és akkor használják a villamos energiát, amikor az olcsóbb vagy negatív áron vásárolható meg, vagyis az ilyenkor megvalósuló felhasználásáért még pénzt is kaphatnak majd.

Amint arról beszámoltunk, a kormány közzétette társadalmi egyeztetésre Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének az orosz fosszilis energiahordozókról leválását is segítő REPowerEU fejezetét, amely összesen 14 reform és 14 beruházás segítségével vázolja fel azt, hogy a kabinet hogyan kívánja felhasználni a összesen mintegy 2600 milliárd forintnyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés