Előfizetői tartalom

Megvan a nyertes, ennyiért lesz biztosítása a tűzoltóknak

Portfolio
A CIG Pannónia, és alvállalkozóként a Hungarikum Alkusz nyerte el a Belügyminisztérium újra kiírt tenderét a tűzoltók illetve egyéb katasztrófavédelmi szervek csoportos élet- és balesetbiztosítására - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből. Lapunk úgy tudja, hogy a biztosítatlan időszakra visszamenőlegesen is érvényes lesz a csoportos biztosítás.

A Közbeszerzési Értesítőn megjelent dokumentumok szerint sikeresen pályázott a CIG Pannónia és alvállalkozóként a Hungrikum Alkusz a Belügyminisztérium újonnan kiírt tenderén. A nyertes ajánlat összege nem változott, közel 446 millió forintos éves díjért vállalják a több mit 77,5 ezer fős állomány csoportos élet- és balesetbiztosítását. A második legjobb ajánlatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés