Előfizetői tartalom

Egymás után kebelezi be a célpontokat az AutoWallis, és hol van még a vége

Újabb tranzakciót jelentett be az AutoWallis Csoport, melynek keretében megvette a Share Now-t hazánkban üzemeltető vállalatot. Ezzel a Csoport tovább erősíti szolgáltatási portfólióját, amelybe olyan elemek tartoznak, mint a Sixt, a Nelson flottakezelő, a szervizek, vagy a közelmúltban megvásárolt két digitális piactér. De hogyan áll össze ez egy koherens egésszé a kereskedelmi tevékenységgel, és milyen szerep fog jutni a Share Now-nak a csoporton belül? Többek között erről kérdeztük Ormosy Gábort, az AutoWallis vezérigazgatóját.

Múlt héten jelentették be, hogy a felvásárolják a Share Now-t Magyarországon képviselő céget. Hogyan illeszkedik ez a tranzakció az AutoWallis stratégiájába? A 2030-as jövőképünk arról szól, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljunk. Utóbbinak már eddig is megjelentek elemei a csoporton belül, hiszen szolgáltatásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés