Előfizetői tartalom

Szép csendben egy új fizetést vezet be a Lidl Magyarországon

Az elektromos töltők fizetőssé válásával együtt új fizetési megoldás jöhet a Lidl áruházaiban: a Lidl Pay mobilfizetési megoldás a jelek szerint a pénztáraknál is alkalmas lesz a fizetésre. Az áruházlánc ÁSZF-jéből az is kiderült, hogyan működik a megoldás. Ugyanakkor az új megoldás várhatóan nem hoz forradalmi változásokat a hazai mobilfizetési trendeket tekintve, csak színesíti a digitális fizetési palettát. Hiszen nagyon jó UX-szel elérhető itthon évek óta a Google Pay, az Apple Pay illetve az egyedi banki megoldások, melyek gyorsan terjednek.

Banking Technology 2023 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 7-ei Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Jönnek a fizetős töltők Nemrég derült ki, hogy a Lidl áruházak parkolóiban elhelyezett elektromos töltők, melyekről eddig ingyenesen lehetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés