Előfizetői tartalom

Itt a legújabb BMW, amit Debrecenben fognak gyártani – Mi már megtapogathattuk

2025-től Debrecenben, a világ egyik legmodernebb autógyárában kezdi el gyártani a BMW a legújabb elektromos autóit, a cég vezetői nem óvatoskodnak, olyan erőseket mondanak, mint hogy a Neue Klassénak nevezett architektúrával nem csak egy új fejezetet, hanem egy új könyvet kezdenek el írni, a Neue Klasse pedig olyan progresszív lesz, mintha átugrottak volna egy egész modellgenerációt. Két éven belül hat új modell jön, első körben érkezik majd egy kompakt szedán és egy városi terepjáró is, mi az előbbit nézhettük meg közelről már jóval a mai, hivatalos bemutató előtt, júniusban. Az ígéretek szerint ehhez a koncepcióhoz már nagyon hasonló lesz a Debrecenben gyártott végső változat, ha ez igaz, menő lesz az új BMW.

Tavaly novemberben a BMW néhány kiválasztott újságírót elvitt a Münchentől nem messze lévő maisachi repülőtérre, hogy a hivatalos, idén januári bemutató előtt megmutassák nekünk, hogy is képzelik el a jövőt. Az autó, amit ott láthattunk, az i Vision Dee nevet kapta, egy kellemes vonalvezetésű, letisztult szedán volt, amibe belepakoltak néhány jövőbe mutató technológiát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés