Előfizetői tartalom

Equilor: újra jöhet 400 feletti euró, tartósan magas maradhat a magyar infláció

A következő hónapokban további forintgyengülésre számít az Equilor, a ma reggeli sajtóeseményen az is kiderült, hogy a befektetési szolgáltató várakozásai szerint az idei harmadik negyedévben érhet véget Magyarországon a recesszió, az év egészében viszont így is 0,7 százalékkal zsugorodhat a magyar gazdaság, és bár lassul az infláció, 2024-ben még mindig magas lehet. A sajtóesemény előadója Szécsényi Bálint, elnök-vezérigazgató, Árokszállási Zoltán, vezető elemző és Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető volt.

Magyar gazdaság Durva alkalmazkodás történik a magyar gazdaságban, sokakat, így az Equilort is meglepte a magyar gazdaság gyenge második negyedéves teljesítménye. Csak az idei harmadik negyedévben fejeződhetett be a recesszió. Itt több tényező is negatívan hat: A nagyon magas infláció megölte a vásárlói kedvet A kormányzat beruházásokat halaszt el, nem kizárt újabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés