FONTOS Kitálalt az ukrán elitkatona: ezért bukott el valójában a hatalmas nyári offenzíva
 
Előfizetői tartalom

Equilor: újra jöhet 400 feletti euró, tartósan magas maradhat a magyar infláció

Nagy Viktor
A következő hónapokban további forintgyengülésre számít az Equilor, a ma reggeli sajtóeseményen az is kiderült, hogy a befektetési szolgáltató várakozásai szerint az idei harmadik negyedévben érhet véget Magyarországon a recesszió, az év egészében viszont így is 0,7 százalékkal zsugorodhat a magyar gazdaság, és bár lassul az infláció, 2024-ben még mindig magas lehet. A sajtóesemény előadója Szécsényi Bálint, elnök-vezérigazgató, Árokszállási Zoltán, vezető elemző és Buró Szilárd, pénzügyi innovációs vezető volt.

Magyar gazdaság Durva alkalmazkodás történik a magyar gazdaságban, sokakat, így az Equilort is meglepte a magyar gazdaság gyenge második negyedéves teljesítménye. Csak az idei harmadik negyedévben fejeződhetett be a recesszió. Itt több tényező is negatívan hat: A nagyon magas infláció megölte a vásárlói kedvet A kormányzat beruházásokat halaszt el, nem kizárt újabb...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái