Előfizetői tartalom

Mi jön a történelmi csúcs után - Van még erő a Richterben?

Büntették az év elején a Richter részvényeit a karácsonyi meglepetésként érkező gyógyszergyártói különadót követően, március végén azonban fordult az árfolyam és akkora lendületet kapott, hogy szeptemberben új történelmi csúcsot állított fel. A vállalatnál korábban nem látott saját részvény visszavásárlási program zajlik, ami támogatja az árfolyamot hónapok óta, de milyen fundamentális tényezők segíthetik még a papírt, hogy áll a részvények árazása, és mit gondolnak az elemzők a Richterről? Többek között a magyar részvényekkel, így a Richter papírjaival is foglalkozunk a Portfolio Signature Online Klubján.

Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak után exkluzív események Signature előfizetőknek.

Történelmi csúcson döntött szeptemberben az árfolyam

Komoly menetelésen van túl a Richter, a március végi idei mélypontja óta 25 százalékot emelkedett az árfolyam.

Szeptember 11-én új történelmi csúcsot állított fel a papír, napközben 9450 forinttal, és új zárócsúcs is született aznap, 9405 forinttal.

Idén azonban ennek ellenére is mindössze 9 százalékos pluszban áll a részvény, amivel alulteljesítő a magyar tőzsdén a BUX indexhez képest, amely több mint 26 százalékot emelkedett.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés