Előfizetői tartalom

Már az állampapírszámlákat csapolják Magyarországon - Íme a legfontosabb védekezési tippek

Pár hete derült ki, hogy több mint 50 embertől 440 millió forintot loptak el a Magyar Államkincstár ügyfeleit célzó csalók. Nem véletlen, hogy a tudatosabb ügyfelek is kapcsoltak, és megvizsgálják, mindent megtettek-e befektetéseik védelme érdekében. Könnyen lehet tátongó réseket hagyni a rendszeren, ezért mutatjuk, szerintünk melyek azok az óvintézkedések, amelyeket mindenképpen érdemes megetenni.

Banking Technology 2023 A banki kiberbiztonsággal és a csalásokkal is foglalkozunk november 7-ei Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Megérkeztek a csalók Az elmúlt időszakban a csalók célba vették az államkincstárnál számlát nyitó ügyfeleket is. Ez egy új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés