Előfizetői tartalom

Három új elektromos autóval tör be Magyarországra a kínai BYD

Portfolio
Két márkakereskedővel indul a BYD magyarországi forgalmazása – derült ki a vállalat közleményéből, amelyet az AutoWallis is közzétett a BÉT honlapján, miután a hazai cég leányvállalata lesz az egyik értékesítő. Még idén három tisztán elektromos autót tervez bevezetni a magyar piacon a BYD, az árakra azonban még várni kell. Többek között a hazai részvénypiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

Mutatjuk, mibe érdemes most befektetni! Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés