Előfizetői tartalom

Érdekel a fintech, az AI, a kütyük világa? Gyere dolgozni a Portfolio-hoz!

Portfolio
Revolutozol, mindent tudni akarsz a mesterséges intelligenciáról, a robotokról, a jövő technológiáiról, és szeretnél minden nap valami újat tanulni? A digitális világ a mindened, imádod kipróbálni a legújabb kütyüket? Utálod a monotonitást és nem elégszel meg azzal, hogy csak egy fogaskerék legyél egy multi lélektelen gépezetében? Akkor itt a helyed! Pályakezdő, vagy egy-két évnyi tapasztalattal rendelkező kollégát keresünk, aki szívesen írna a banki digitalizációról, a fintech újításokról, a nagyvállalati informatika fejlődéséről.

Hogy mi is lesz a feladatod ebben a pozícióban? itt a helyed, ha szívesen írnál hosszabb és rövidebb cikkeket a Portfolio felületére, és idővel részt vennél szakmai konferenciák szervezésében, magabiztos az angolod, magyarul pedig kiválóan fogalmazol, szeretnél teljes munkaidőben egy dinamikus és rugalmas csapat tagja lenni,  szeretsz kapcsolatot teremteni másokkal, kíváncsi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés