Előfizetői tartalom

Friss ötéves terv a Delta Technologies-nál: komoly növekedés jöhet

Portfolio
2023. október 27-én tartja éves rendes közgyűlését a Delta Technologies, ahol a következő öt évre szóló stratégiai üzleti tervet is bemutatja a társaság. A terv szerint szerint 2028-ra 59 milliárd forintra tornázná fel az árbevételt a vállalat, 12 százalék fölötti EBITDA marzzsal, eközben több akvizíciót is megvalósítva mindösszesen 6 milliárd forint értékben, amit további tőkebevonással is megtámogatnának.

A Delta Technologies legutóbb lezárt, 2023 június 30-ig tartó üzleti évét 19,05 milliárd forintos nettó árbevétel mellett 869 millió forint EBITDA-val, valamint 217 millió forint átfogó jövedelemmel zárta a közgyűlés elé kerülő beszámoló szerint. A vállalat október elején publikált ötéves üzleti terve szerint a társaság a következő üzleti évre 29,5 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés