Előfizetői tartalom

Új sztár született a részvénypiacon, itt igazi boom van!

A feltörekvő piaci univerzumban izgalmas Dél-Afrika, ahol a külkereskedelmi mérleg nem volt olyan jó állapotban az elmúlt 10 évben, mint most, de Dél-Korea és Tajvan is érdekes, főleg a technológiai szektor magas súlya miatt, India pedig sikeres növekedési sztori, jó demográfiával és kiszámítható a politikával, az új sztárpiac azonban a közel-keleti régió, ahol stabil a gazdasági növekedés, és nagy IPO-boom van, hangzott el a Fidelity befektetői konferenciáján. Az eseményen Vanessa Chan és Catherine Yeung befektetési igazgatók beszéltek az ázsiai piacokról, Pálfi Zoltán portfóliókezelő a feltörekvő piaci befektetési lehetőségekről, Matt Jones pedig a Fidelity abszolút hozamú globális részvényalapjáról, a konferencia házigazdája Al-Hilal István, a Fidelity Közép- és Kelet-Európa értékesítési vezetője volt.

Ázsiai befektetési lehetőségek Az első blokkban Vanessa Chan és Catherine Yeung beszélt az ázsiai kötvény- és részvénypiaci kilátásokról. A makrogazdasági kép inkább támogató a Fidelity szakemberi szerint, több országban láthattuk az infláció és az irányadó kamatráták csúcsát, és a devizatartalék is magas szinten áll. Forrás: Fidelity Ha a részvénypiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés