Előfizetői tartalom

Máris átírt két betűt a kormány a friss napelemes rendeletben

Október 13-án lép majd hatályba a napelemek betáplálási stopjának feloldásáról szóló kormányrendelet, amelyet a Portfolio múlt heti konferenciáján jelentett be Lantos Csaba energiaügyi miniszter, illetve Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke, de máris átírt benne két betűt a kormány a tegnap éjjeli Magyar Közlöny segítségével, amely egy szokatlan „helyesbítés” részt is tartalmaz. Összefoglaljuk röviden, hogy hogyan jutottunk idáig és mit takar a két apró módosítás.

A múlt csütörtöki, október 5-i, Energy Investment Forum konferenciánkon jelentette be Lantos Csaba és Juhász Edit a háztartási méretű kiserőművek (hmke) tavaly elrendelt betáplálási stopjának részleges feloldását 2024. január 1-től, azaz az ország döntő részén, illetve a háztartási méretű fogyasztók döntő részénél megszűnik a közcélú hálózatra való betáplálás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés