FONTOS Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír
 
Előfizetői tartalom

Legyűrte az energiaválságot Magyarország egyik legnagyobb fogyasztója - megszólal az év pénzügyi vezetője

Kidolgozott fedezeti stratégiával és alaposan leszorított eladósodottsági mutatókkal futott neki a tavaly beütött energiaválságnak az ország villamosenergia- és földgázfelhasználásának 5-6 százalékát adó, kazincbarcikai székhelyű BorsodChem. Hegedűs István pénzügyi igazgató gazdasági irányítása alatt öt év alatt 665 millió eurónyi beruházást is végrehajtottak, és külföldi leánycéget is alapítottak. Hegedűs István 21 éve dolgozik első munkahelyén, őt választotta meg a szakmai zsűri az idei Future of Finance konferencián az év legjobb pénzügyi-gazdasági vezetőjének, vele beszélgettünk.

Először Bogdán Krisztinához, a díjat alapító Credit Management Group corporate finance vezetőjéhez fordulok: miről szól a CFO of the year díj, és mi alapján ítéli oda a zsűri? Külföldön már évek óta létezik egy ilyen díj, Magyarországon 2017-ben a Credit Management Group kezdeményezésére, a Portfolio-val együttműködésben indult útjára. A cél az volt, hogy a vállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés