Előfizetői tartalom

Csúnya mínusz lett a vége az amerikai tőzsdéken

Portfolio
A kezdeti iránykeresés után elromlott a hangulat az európai részvénypiacokon, a vezető indexek lefelé vették az irányt, a magyar piac azonban minimális emelkedéssel zárt. Hasonlót látunk az amerikai piacokon is, jelentős eséssel zártak tengerentúli tőzsdék, miközben a befektetők a kötvényhozamok emelkedése miatt aggódtak. Ma a makrogazdasági adatok mellett a vállalati gyorsjelentéseken lesz a fókusz, a technológia szektorban is megindulnak a negyedéves jelentések, a Netflix és a Tesla teszi közzé számait az amerikai tőzsdék zárása után.

2023. október 18. 22:00 Megosztás Csúnya mínusz Jelentős eséssel zártak az amerikai tőzsdék, elsősorban a kötvényhozamok emelkedése, és a gyenge vállalati jelentések nyomták rá a bélyegüket a hangulatra. A Dow 1 százalékkal került lejjebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés