Előfizetői tartalom

Új napelemes pályázat: ekkora önerővel és megtérüléssel számolhatunk

A kedvezményezettek mellett az egész magyar villamosenergia-rendszer megújulása szempontjából jó hír, hogy a kormány a bruttó elszámolásba kerülő háztartási napelem tulajdonosok számára 2024-ben egy 75 milliárd forintos keretösszegű akkumulátoros energiatároló telepítési pályázatot hirdet - mondja Székely András, az Optimum Solar Home System Kft. tulajdonos-ügyvezetője, aki szerint még szélesebb körű, támogatási feltételű és folyamatos jellegű hasonló ösztönzésre is lenne igény.

Amint arról beszámoltunk, Lantos Csaba energiaügyi miniszter a háztartási méretű naperőmű (hmke) tulajdonosok, illetve az ilyen beruházást tervezők számára több fontos bejelentést is tett október 5-i Energy Investment Forum konferenciánkon: 1) A 2022. október 31. után benyújtott telepítési igények nyomán épülő napelemes rendszerekre vonatkozóan tavaly elrendelt, a közcélú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés