Előfizetői tartalom

Épp most alakul át az ismét rekord árbevételt elérő Szerencsejáték Zrt.

Teljesen megújult a Szerencsejáték Zrt. online sportfogadási oldala, a tippmixpro.hu, ami az új mögöttes szolgáltatóval való együttműködésnek köszönhetően közel tízszer több fogadási eseményt kínál a játékosoknak. Az állami vállalat életében fontos mérföldkő elérése kapcsán sajtóháttérbeszélgetést szerveztek, ahol Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója úgy fogalmazott, hogy lottóvállalatból át kell alakulnia a cégnek egy más típusú vállalattá, mára ugyanis az árbevétel több mint fele érkezik a sportfogadásból. A társaság első embere arról is beszélt, hogy a hatóság hatékony blokkolásának köszönhetően a korábbinál nagyobb tempóban növekszik a játékoslétszámuk, folyamatosan új rekordokat döntenek, és várhatóan a társaság összbevétele is rekordot dönt, elérheti a 900 milliárd forintot.

Az eseményen elhangzott, hogy januárban jelentették be, hogy a társaság leszerződött az EveryMatrix szolgáltatóval, amely a TippmixPro márka mögött álló digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat biztosítja. Mager Andrea az előzmények kapcsán felidézte, hogy egy évig tartott a megfelelő szolgáltató kiválasztása, amely a legrugalmasabb és legszélesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés