Portfolio signature

A magyar tőzsde nagy sztár - Miért választották le a világról?

A magyar tőzsde idén az egész világon az egyik legjobban teljesítő, nagyrészt azért, mert nagyot ment az OTP és a Telekom. Ami ennél is érdekesebb, hogy miközben az elmúlt hónapokban elromlott a nemzetközi befektetői hangulat, a magyar piac még mindig a történelmi csúcs közelében áll. Mutatunk néhány magyarázatot erre az anomáliára. Hasonló témákról, többek között a magyar és külföldi részvényekről a Portfolio Investment Day 2023 befektetői eseményen is szó lesz.
Kíváncsi vagy, mibe fektetnek a profik, szeretnél gyakorlati tippeket kapni a vagyonépítésről a legsikeresebb magyaroktól? Akkor gyere el te is a Portfolio november 8-ai Portfolio Investment Day exkluzív befektetői rendezvényére!

Idén a világ egyik legjobban teljesítő részvénypiaca a magyar, a 29 százalékos rali kiemelkedő, a világ fontosabb részvényindexeit simán veri a BUX, csak néhány, jellemzően extrém makrokörnyezetben működő részvénypiac jobb idén a magyarnál.

Ráadásul az elmúlt hetekben kifejezetten jól tartotta magát a magyar részvénypiac, annak ellenére áll közel történelmi csúcsához, hogy a vezető amerikai és európai részvényindexek már közel 10 százalékot veszítettek értékükből az idei (jellemzően történelmi) csúcsuk óta.

A technikai kép nagyon érdekes, mert miközben például az S&P 500 csúnyán lefordult,

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés