Előfizetői tartalom

Koncertőrület a világban - Nem csak Azahriah-ért bolondulnak meg

Sokan és sok irányból próbálták megfejteni, Azahriah hogyan képes egymás után háromszor teltházat csinálni a Puskásban. Arra a következtetésre viszont nem sokan jutottak eddig, hogy a megfejtés részben a Coviddal lehet összefüggésben, pedig mégis. A járványidőszak alatt szinte egyáltalán nem voltak koncertek, majd a korlátozások feloldásával felhalmozódott kereslet tért vissza a piacra (épp úgy, mint az utazásoknál), miután a fogyasztók az élménygyűjtésre álltak rá. Ezt a tendenciát egyértelműen megerősíti a világ legnagyobb koncertszervező cége, a Live Nation, amelynek a legfrissebb számai nemrég jelentek meg, és amelyek alapján nagyon rákaptak az emberek a koncertekre, főleg az elmúlt hónapokban.

Tripla Pusi Háromszor tölti meg az Puskás Arénát a legfelkapottabb magyar előadónak számító Azahriah, ráadásul pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket mindhárom alkalomra. A népszerű zenész sikerének titka nemcsak a tehetségében, a zenéjében vagy a karizmájában – általában ennyi már elég szokott lenni – keresendő. Az sem elhanyagolható faktor, hogy egy olyan környezetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés