Előfizetői tartalom

Nem okozott csalódást a Telekom, tovább száguldhat a magyar tőzsde sztárpapírja?

Óriási száguldáson van túl idén a Magyar Telekom árfolyama, és ha valami a további emelkedés útjába is áll, az valószínűleg nem a szerdán zárás után közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentés lesz. Kisebb-nagyobb mértékben minden szinten felülteljesítette az elemzői konszenzust a Telekom a július-szeptemberi időszakban, a bevételek kétszámjegyű ütemben emelkedtek, a marzsok pedig jelentősen javultak. A kilátásokban nincs változás, a menedzsment megerősítette az idei és a jövő évre megfogalmazott publikus célokat is.

Minden szinten az elemzői konszenzust felülmúló harmadik negyedéves számokat közölt a Magyar Telekom ma, piaczárás után közzétett negyedéves gyorsjelentésében. A július-szeptemberi időszakban az összes bevétel 216 milliárd forintot tett ki, ami mintegy 2 milliárd forinttal teljesíti felül a konszenzust, az EBITDA pedig 80,5 milliárd forintra rúgott, ami 1,7 százalékkal múlja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés