Előfizetői tartalom

Óriási lépésre szánta el magát a 4iG - Jön a totális átalakulás

Komplex átalakulásra készül a 4iG, amelynek során egy teljes új struktúra jön létre a vállalatnál - jelentette be ma reggel az informatikai-távközlési óriásvállalat. Miért van erre szükség, miért lesz ez jó a cégnek és a befektetőknek, és hogy fog kinézni pár év múlva a vállalat? Ezekről kérdeztük a cégcsoport elnökét, Jászai Gellértet. A vállalatcsoport vezetője arról is beszélt, hogy mit kezdenek a távközlési pótadó kivezetése után megmaradó pénzzel, hogy mi a tervük a 4iG adósságállományával, és hogy vajon most erősödik, vagy gyengül-e a piaci verseny a hazai távközlésben?

A vállalatstruktúra komplex átalakítását jelentette be a 4iG, aminek végeredményeként létrejön egy holdingvállalat, valamint élesen elválasztják a különböző üzletágakat, a távközlési infrastruktúra például külön egységet fog képezni. Hogy fog ez megvalósulni pontosan? A cégcsoport jövőjét tekintve történelmi jelentőségű transzformációs programot jelentettünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés