Előfizetői tartalom

Itt vannak azok az autók, amiket az igazán gazdagok vesznek Magyarországon

Pénteken érkeztek a friss magyarországi autóértékesítési statisztikák, akkor megnéztük, hogy mi mozgatja a teljes piacot, mi áll amögött, hogy az EU-ban egyedül a magyar piacon adnak el kevesebb autót idén, mint tavaly. Abban a cikkben a Skoda Octavia, a Suzuki Vitara, a Dacia Duster vagy az MG ZS volt a nagy sztár, most azt néztük meg, hogy a prémium és luxusautó szegmensben, a Porschénél, a Ferrarinál vagy a Rolls-Royce-nál hogy alakulnak az eladások.

A BMW-Mercedes-Audi-hármas áll az élen a prémium és luxusautók listáján Magyarországon, de idén már eladtak 6 Lotust és 3-3 Lamborghinit és Rolls-Royce-t is. Az év első 11 hónapjában 10 százalékkal több prémium- és luxusautót adtak el Magyarországon, mint tavaly. A prémiumoknál a Mercedes eladása ötödével esett, a BMW és az Audi viszont nőtt, a Porsche értékesítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés