Előfizetői tartalom

Magasabb fokozatba kapcsolt az AutoWallis, várhatóan felfelé módosítja a tervszámokat

Kifejezetten izgalmas környezetben működik az AutoWallis, hiszen az autóipar nagyon komoly átalakuláson megy át, részben az elektrifikáció miatt, ráadásul a jelenlegi makrokörnyezet általánosságban is kihívásokat támaszt az iparági szereplők elé. Eközben az AutoWallis jelentős növekedési pályán mozog, egymás után kebelezi be az akvizíciós célpontokat és legújabban a kínai márkák európai hódításából is kiveszi részét. Az iparági trendekről, a vállalat eredményeiről és a jövőbeli tervekről kérdeztük Ormosy Gábort, a vállalat vezérigazgatóját.

Egyre több értékesítési csatornán lehet autót venni, ezzel kapcsolatban az egyik friss hír, hogy hamarosan az Amazonon is lehet majd Hyundait vásárolni. Mit jelent ez az eltolódás és hogyan hat az AutoWallis üzleti modelljére? Már a növekedési stratégiánk öt évvel ezelőtti meghirdetésekor felhívtuk rá a figyelmet, hogy az iparág átalakul, és ennek az egyik fontos eleme...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés