Előfizetői tartalom

Melyik magyar részvényt vegyük 2024-ben?

Új év, új lehetőségek a befektetésekben, és bár ez a műfaj nem naptári évekre korlátozódik, viszont sokan gondolkodnak év elején portfólióátrendezésben, vagy sokak újévi fogadalma, hogy tudatosabban kezelik a pénzügyeiket, és fektetnek be aktívan a tőzsdéken, nekik mutatunk kapaszkodókat a négy hazai blue chip példáján keresztül, bemutatva azt, hogy mi most éppen a sztori, mit gondolnak az elemzők, és olcsók vagy drágák a papírok.

Erős volt 2023 Tavaly a világ egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a magyar tőzsde, a BUX index értéke 38 százalékot emelkedett, ebben benne volt az OTP 56 százalékos száguldása és a Magyar Telekom árfolyamának duplázása is, de kis mértékben a Mol és a Richter árfolyama is emelkedett. Kérdés, hogy a tavalyi árfolyamemelkedés után vonzók-e még a magyar papírok? ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés