Előfizetői tartalom

Új szövetség megalakulását jelentette be Keszthelyi Erik, 2030-ig felzárkóztatnák a magyar biztosítási piacot

Megalakult a Magyar Biztosítási Tanácsadók Szövetsége – jelentette be Keszthelyi Erik, az új szervezet elnöke a szövetség első sajtóeseményén Budapesten. Alkuszcégek helyett közvetlenül a biztosítási tanácsadók munkáját kívánják támogatni, a célok elérése érdekében egy 2030-ig tartó új programot hirdettek. A témával a Portfolio február 27-ei Biztosítás 2024 konferenciáján is foglalkozunk, érdemes mielőbb regisztrálni a rendezvényre.

Biztosítás 2024 Keszthelyi Erik is beszélni fog a Portfolio február 27-ei Biztosítás 2024 konferenciáján, érdemes mielőbb regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés „A hatni képes szereplők számára kötelesség a cselekvés” – idézte előadása elején Széchenyi Istvánt Keszthelyi Erik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés