Előfizetői tartalom

Fontos információkat tudtunk meg a dübörgő napelemes pályázatról!

Csütörtök reggelig már több, mint 20600 előregisztrációt nyújtottak be az új lakossági napelemes és energiatárolós pályázatban, ami bár jócskán meghaladja az előzetesen tervezett nyertes darabszámot (15160), de nem zárja még le a folyamatot a tárca, nem is teheti, hiszen még nem ismeri a regisztrációk mögötti konkrét projektterveket, és könnyen lehet, hogy végül a 15 ezernél több lesz a ténylegesen támogatott családok száma – gyakorlatilag ezt üzeni a Portfolio érdeklődésére az Energiaügyi Minisztérium által csütörtökön küldött válasz.

Azután fordultunk a tárcához, hogy amint ma reggel kiszúrtuk: már átlépte a 20 ezret az előregisztrációt benyújtott háztartások száma, így elvileg nőhetett annak az esélye, hogy egyes regisztrálók később végül nem jutnak pénzhez a pályázat kimerülése miatt. Ez azonban a gyakorlatban egyelőre távolról sincs így, mert ahogy a tárca válasza üzeni: a 15160 darab tervezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés