Előfizetői tartalom

Forradalmi újítást jelentett be Keszthelyi Erik, az egész biztosítási piacot átformálnák

Négyéves előkészítő munka után egy „forradalmian új” biztosításközvetítő portál, a biztositasipiac.hu elindítását jelentette be Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elnök-vezérigazgatója. Az oldalon és a hozzá tartozó applikáción keresztül az ügyfelek minden biztosítása egyszerűen nyomon követhető lesz a megkötéstől a szerződés zárásáig. Keszthelyi Erik szerint az innovációt Magyarország minden szegletébe el fogják vinni, és az a céljuk, hogy alapjaiban változtassák meg vele a biztosítási piacot.

Biztosítás 2024 Keszthelyi Erik a Portfolio közelgő Biztosítás 2024 konferenciáján is előadást tart, érdemes mielőbb regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Forradalmi innováció a biztosítások területén Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elnök-vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés