Előfizetői tartalom

Itt a fogyasztószer-őrület igazi nyertese

Portfolio
A Novo Nordisk a várakozásokat felülmúló 2023-as eredményeket jelentett mai gyorsjelentésében, az elhízás és cukorbetegség elleni gyógyszerek iránti kereslet robbanásszerű növekedésének köszönhetően, és további erős keresletre számít - írta a CNBC. A részvények árfolyama emelkedik ma, ezzel az első európai vállalat lett, amelynek piaci kapitalizációja meghaladta az 500 milliárd dollárt - írja a Bloomberg.

Portfolio Investment Day 2024 Mibe fektessünk 2024-ben? Az állampapír, a részvény, az arany, a kripto vagy az ingatlan lesz a nyerő? Szakértőink minden kérdésre választ adnak. Ha fontos önnek, hogy megtakarításai optimális befektetésekben gyarapodjanak, akkor ott a helye a konferenciánkon! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés