Előfizetői tartalom

Közzétette gyorsjelentését a Mol: mutatjuk a legfontosabb számokat!

Ma hajnalban tette közzé legfrissebb, negyedik negyedéves gyorsjelentését a Mol. A hazai olajvállalat a kutatás-termelési üzletágnak és a finomítói tevékenységnek köszönhetően jelentősen túlteljesítette az elemzői várakozásokat, a friss eredmények tükrében elmondható, hogy a vállalat minden fontos soron teljesítette a tavalyi üzleti évre meghozott célkitűzéseket.

Közzétette legfrissebb, negyedik negyedéves gyorsjelentését a Mol: a számok tükrében az mondható el, hogy AZ ELEMZŐI VÁRAKOZÁSOKat messze felülTELJESÍTETTe A TÁRSASÁG ÉS KIFEJEZETTEN ERŐS NEGYEDÉVET ZÁRT A CÉG. A következő számokat közölték a fontosabb sorokon: Újrabeszerzési árakkal becsült, tisztított EBITDA: 992 millió dollár, szemben a 882 millió dolláros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés