Előfizetői tartalom

Fontos területen törhet idén az élre a Richter

Az orosz piac gyengélkedik a Richternél a rubel gyengülése miatt, ami ellen nem tud védekezni a társaság, de a többi régió növekedni tudott tavaly – mondta el a 2023-as eredményeket kommentálva a gyorsjelentést követően Orbán Gábor vezérigazgató a cég ma reggeli sajtótájékoztatóján. A menedzsment részletes bevételi és eredményvárakozásokat is megfogalmazott az idei évre, és Orbán Gábor elmondta, hogy a cél idén megszerezni az első helyet Európában a rendszeres fogamzásgátlás üzletágban.

Kapcsolódó cikkünk 2024. 02. 29. Jól megy a gyógyszergyártó biznisz, remekel a Richter slágerterméke A tájékoztató főbb pontjai: 14 százalékkal nőtt a gyártás árbevétele, az eredetileg megcélzott 10 és 20 közötti tartományt tudta hozni a Richter, és ha az árfolyamok nem romlanak, 20 százalék felett lett volna ez a szám – mondta el Orbán Gábor külön kiemelve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés