Előfizetői tartalom

Tüzijáték volt ma a magyar tőzsdén

Portfolio
A BUX index összességében felülteljesített a nemzetközi átlaghoz viszonyítva. A blue chipek közül a céláremelést követően a Mol vitte a prímet, de erős napot zárt az OTP is. Jó sztorikból nem volt hiány a midcapek piacán: a Waberer's és a PannErgy is határozott pluszban zárt, a nap legnagyobb nyertese azonban kétségkívül az Alteo volt.

Ma a BUX-index 0,9 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg az 50 és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát közép- és hosszútávon emelkedő trendről beszélhetünk, azonban a 20 napos mozgóátlaga alá került az index, ami a rövidtávú eső trendre utal. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés