Előfizetői tartalom

Szakad a bitcoin a felezés előtt - Ki tudja, hol áll meg?

Portfolio
Hathetes mélypontra, 60 ezer dollárig, zuhant a bitcoin a szerda kora esti kereskedésben rövid idő alatt (-5% 24 óra alatt), igaz már a napközbeni órákban is látszott, hogy küzd a legismertebb kriptoeszköz az eladói nyomással. Mindez bő két nappal a felezésnek mondott fontos esemény előtt történt, amikortól lassul az új bitcoinok kínálatának megjelenése a piacon. Technikai alapon akár további határozott esés is jöhet.

Az elmúlt napokban nem sikerült a bitcoinnak új csúcsra, tehát a március közepén kialakult 74 ezer dollár körüli szint, fölé emelkednie, így technikai alapon már érett a helyzet, hogy akár komolyabb korrekció is jöhet a megelőző hónapok hatalmas emelkedésének profitrealizáló hulláma nyomán. A jelek szerint ez már zajlik, a napokban újabb és újabb mélypontokra ütötték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés