Portfolio signature

Jön a tűzijáték a tőzsdéken, most érdemes figyelni!

Alphabet, Amazon, Apple, Meta, Microsoft, Nvidia, és Tesla. Fantasztikus hetes, Mágikus Hetes vagy a hét mesterlövész. Mindegy, hogy hívjuk őket, ezek a cégek és a részvényeik akkorára nőttek, hogy mindent torzítanak maguk körül, befolyásolják a globális tőkepiacok mozgását, az árazásokat, profitvárakozásokat. A cégek egymás után teszik közzé legfrissebb számaikat, ezekre pedig érzékenyen reagálnak a befektetők. Mutatjuk, mit érdemes tudni. Ezzel a hét részvénnyel is foglalkozunk a következő befektetési konferenciánkon, a Portfolio Investment Day 2024-en, ahol profi szakemberekkel és befektetőkkel fejtjük meg, mibe érdemes most befektetni. Az esemény regisztráció után ingyenes, regisztráció itt.

Jönnek a számok

Egymás után teszik közzé az idei első negyedéves gyorsjelentéseiket az amerikai vállalatok, a héten lejelentenek a Fantasztikus Hetes cégek is.

A Tesla jelentésén már túl vagyunk, nem sikerült túl fényesen a negyedév, az eladások csökkentek, az árbevétel 9 százalékkal esett vissza, amire 2012 óta nem volt példa, a profit pedig lefeleződött.

Ma piaczárás után érkezik a Meta gyorsjelentése, az elemzői várakozások alapján a bevétel több mint negyedével növekedhet, a profit pedig megduplázódhat.

Kedves Olvasónk!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés