Előfizetői tartalom

Ősszel érkezik Magyarországra az újabb kínai autó

Portfolio
Szeptembertől lesz kapható Magyarországon a Chery kínai autógyártó Omoda 5 modellje – jelentették be a márka hazai importőrének, a Genius Automotive Europe Kft. mai sajtótájékoztatóján. Az 1,6-os benzines crossover alapfelszereltségének ára 10 millió forint lesz. A modell elektromos verziója várhatóan novembertől lesz elérhető a hazai szalonokban.

Az Omoda 5 szeptembertől lesz elérhető fővárosi és nagyobb vidéki városokban egyaránt. Az importőr céget, a Genius Automotive Europe Kft.-t a Hovány Kft. és a Petrányi Autó Kft. alapította, így természetesen a tulajdonosok márkakereskedéseiben is elérhető lesz a modell. Az Omoda 5 gyártójáról, az 1997-ben létrejött kínai Chery vállalatról Goldberger Mária, a Genius...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés