Előfizetői tartalom

10 dúsgazdag nő, aki nagyon sok pénzt keresett a férjén

Portfolio
Drága dolog egy esküvő, de egy válás még többe kerülhet, főleg ha a világ leggazdagabb emberei közé tartozol. Ezt Jeff Bezos is tanúsíthatja, aki a héten megállapodott feleségével a vagyonmegosztásról. Leendő exfelesége, MacKenzie 36 milliárd dollárt kap, amivel a világ negyedik leggazdagabb nőjévé avanzsál és ez egyben a világ legdrágább válása is lesz. Nem ez a történelem első milliárd dolláros válása, most bemutatjuk a 10 legdrágább válópert.

6.-10.. 10.Mel Gibson és Robyn MooreMinden idők legdrágább válása hollywoodi körökben Mel Gibson és Robyn Moore válása. 26 évnyi házasság után, 2006-ban döntött úgy a színészházaspár, hogy hivatalosan is véget vetnek a házasságuknak. Vagyonukat felezték, így Robyn Moore 425 millió dollárhoz jutott akkor.Forrás: Shutterstock9. Craig McCaw és Wendy McCaw1997-ben mondták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés