Hamarosan új cég jön a magyar tőzsdére

2019. június 12. 17:10    
nyomtatás
 
A Budapesti Értéktőzsde mai tájékoztatása szerint a BÉT a GOPD Zrt. kibocsátó részvényeit június 13. napjával az értékpapírlistára felveszi, az Értékpapírlistára történő felvétellel a társaság törzsrészvényei regisztrálásra kerültek az Xtend piacra, azonban mivel a társaság a regisztrációs kérelem benyújtásakor zártkörűen működő részvénytársaság, a BÉT szabályzatának vonatkozó pontjai értelmében az első kereskedési nap meghatározására még nem került sor, a részvényekkel történő kereskedésre még nincs lehetőség.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A Budapesti Értéktőzsde mai tájékoztatása szerint a BÉT a GOPD Zrt. kibocsátó 210 000 darab, egyenként 100 forint névértékű, 21 000 000 forint össznévértékű részvényeit 2019. június 13. napjával az Értékpapírlistára felveszi.
  • A BÉT mai tájékoztatásában mindemellett felhívta a befektetők és a piaci szereplők figyelmét arra, hogy az Értékpapírlistára történő felvétellel a társaság törzsrészvényei regisztrálásra kerültek az Xtend piacra, azonban tekintettel arra, hogy a társaság a regisztrációs kérelem benyújtásakor zártkörűen működő részvénytársaság, "Az Xtend Általános Üzletszabályzata" c. szabályzata vonatkozó pontjai értelmében az első kereskedési nap meghatározására még nem került sor, a részvényekkel történő kereskedésre még nincs lehetőség.
  • A részvények Xtend piaci kereskedésének megkezdését a társaság a BÉT szabályzatában meghatározott feltételek teljesítése esetén, a Regisztráció Napjától számított 90 napos határidőn belül külön eljárásban kérelmezheti.

(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium