Előfizetői tartalom

Megválik egészségügyi üzletágától a General Electric

Portfolio
A General Electric keddi bejelentése szerint a társaság leválasztaná egészségügyi üzletágát, továbbá megválna a Baker Hughes olajipari szolgáltatótól is, míg a társaság 2020-ig összességében 25 milliárd dollárral kívánja csökkenteni a nettó adósságát. A hírt kedvezően fogadták a befektetők, a GE részvényei nagyot emelkedtek a mai nyitás előtti kereskedésben.

A General Electric keddi bejelentése alapján a társaság leválasztaná egészségügyi üzletágát, továbbá megválna a Baker Hughes olajipari szolgáltatótól is, miután a Wall Street Journal beszámolója szerint a nehéz időszakot maga mögött tudó GE további méretcsökkenéssel próbálna meg felülkerekedni az elmúlt időszak problémáin. A társaság tervei szerint a GE a továbbiakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés