Prémium

Legyen ajándék az év vége Önnek is (x)

Portfolio
A legnagyobb ajándékok egyike a vállalkozóknak, ha tervezhetőek és kiszámíthatóak a költségeik és nem érik kellemetlen meglepetések a hó végén.




A vállalatoknál a céges telefon biztosítása a dolgozóknak gyakran bizonyul kétélű fegyvernek. A fix költségkeret túllépését ugyanis a legtöbb munkahelyen szankcionálják, így a dolgozók a limit eléréséhez közeledve abban lesznek érdekeltek, hogy minél kevesebbet beszéljenek, és így ne lépjék túl a meghatározott korlátot. Ez azonban gyakran a hatékony munkavégzés kárára megy, hiszen a mobiltelefon ma már számos szektorban a legfontosabb munkaeszköz, használata - optimális esetben - több pénzt hoz, mint amennyit visz.

Erre a helyzetre is hatékony megoldást jelent a Telekom kimondottan céges ügyfeleknek, elsősorban kis- és közepes vállalkozásoknak kínált Next Business üzleti mobil díjcsomag, amelynek segítségével kiszámíthatóvá, tervezhetővé válnak a céges telefonköltségek. A Next Business M korlátlan mennyiségű alapdíjas beszélgetést és alapdíjas sms-t kínál fix havidíjért belföldön, valamennyi belföldi hálózatban, illetve, mobilinternetezési lehetőséget is biztosít, opcionális adatmennyiséggel.

Legyen ajándék az év vége Önnek is
A Next Business konstrukció a cégvezetők számára is ajándék, hiszen leveszi a vállukról a gondot, nem kell tartaniuk attól, hogy kellemetlen meglepetéseket okoznak a hó végén a mobilszámlák. A vállalkozók gyorsan és egyszerűen választhatják ki a saját telefonálási szokásaiknak leginkább megfelelő díjcsomagot. Nem véletlen, hogy a kkv-ügyfelek körében az egyik legnépszerűbb termékcsalád.

Ha egy üzletember csak cége levelezését intézi a mobilján, elegendő egy kisebb mobilinternet csomag választása, míg intenzívebb internethasználat esetén nagyobb adatmennyiség javasolt. A havidíj a választott percmennyiségtől, az adott díjcsomagba bevont SIM kártyák számától, és a választott mobilinternet-adatmennyiségtől függ.

A Next Business díjcsomagok havidíja lépcsőzetesen csökken. Amennyiben egy ügyfél több előfizetést vesz igénybe azonos díjcsomaggal, a második SIM kártyától alacsonyabb havi díjat fog fizetni. A díjcsomagokban foglalt mobilinternet adatmennyiség igazodik a vállalkozók eltérő igényeihez, választható 500 megabájt, illetve 2, 7, vagy 12 gigabájt adatforgalom is. Mindezt természetesen az ország legmodernebb 4G/LTE hálózatán. Az üzleti mobil díjcsomagokhoz előfizetésenként egy második SIM kártya, úgynevezett Tandem kártya is igényelhető, amellyel okostelefonon, táblagépen vagy notebookon a fő előfizetői (SIM) kártyához tartozó előfizetésnek az adatkerete terhére internetezhet a felhasználó. Most új előfizetés vásárlása esetén a Telekom Next Business üzleti mobildíjcsomagjainak havi díja 2015 utolsó 3 hónapjában 0 Ft. Az ajánlat 2015. szeptember 15-étől visszavonásig érvényes üzleti ügyfelek részére meglévő vagy új Next Business keretszerződéssel, 27 hónapos határozott időtartammal. A 0 Ft-os havi díjat biztosító kedvezmény kizárólag új - Next Business (kivéve Next Business M EU és XL EU) díjcsomaggal igénybe vett - előfizetésekre vonatkozik. A díjcsomagról és igénybevételéről részletes tájékoztatás a www.telekom.hu/uzleti oldalon olvasható.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13