Előfizetői tartalom

Kíváncsi vagy, milyen szolgáltatásokkal kényeztetik a magyar gazdagokat a privátbankok? Itt a lista

Árgyelán Ágnes
Ma már 30 millió forintos vagyontól privátbanki ügyféllé lehet válni Magyarországon, a privátbanki szolgáltatók köre igen széles, hát még az általuk kínált szolgáltatások sora.  A Portfolio Privátbanki Felmérése szerint a hazai szolgáltatók több mint 56 ezer ügyfélszámlát és mintegy 8000 milliárd forintnyi vagyont kezelnek, de sokan nem tudják, pontosan milyen plusz szolgáltatás jár azzal, ha valaki ebbe az elit klubba tartozik. Mostani cikkünkben összegyűjtöttük, hogy mit kínálnak a privátbanki szolgáltatók a vagyonos magyaroknak.

A vagyonkezelés jövőjéről és a befektetési lehetőségek széles köréről is szó lesz a Portfolio október 18-ai Future of Finance konferenciáján. Ne maradj le róla, gyere el te is az év legnagyobb pénzügyi eseményére! Részletek:

Közel 8000 milliárd forint

A Portfolio legutóbbi Privátbanki Felmérése szerint június végén

7930 milliárd környéki vagyont kezeltek a hazai privátbanki szolgáltatók, több mint 56 ezer ügyfélszámlán. Ez azt jelenti, hogy egy számlára átlagosan több mint 140 millió forint jut itthon.

Az alábbi táblázatban összegyűjtöttük, hogy milyen belépési limiteket alkalmaznak az egyes szolgáltatók a privátbanki szolgáltatásukhoz.

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái