Előfizetői tartalom

Elérkezett az idő a nagy fordulatra az OTP-nél?

Néhány nap alatt 12 százalékot esett az OTP árfolyama, Varga Mihály magánvéleménye tovább gyorsította az esést, ami a múlt hét elején kezdődött. Ma hatalmas birkózás alakult ki az OTP piacán a vevők és az eladók között, a forgalom a szokásos duplája. Mutatjuk a lehetséges kimeneteleket. Többek között az OTP-ről és más magyar részvényekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak után exkluzív események Signature előfizetőknek.

Erős napokon van túl az OTP, múlt hét szerda és péntek között 11 százalékot zuhant az árfolyama.

otp11sz

Mint ahogy arról a nagy esés előtt, kedden írtunk, a technikai kép is nagy lefordulást vetített előre, mivel ritkán látható RSI divergencia alakult ki az OTP grafikonján, egyre magasabb árfolyamcsúcsokhoz egyre alacsonyabb, de 70 feletti RSI értékek tartoztak, ebből pedig a történelmi példák alapján nagy esés jön. Akkor a grafikon így nézett ki:

otprsi-624445

Az eséshez meg is érkezett a hír, Varga Mihály ugyanis a múlt heti közgazdász-vándorgyűlésen a bankadó esetleges megemelését és a kamattámogatott hitelek átalakítását lebegtette be, és bár azóta Nagy Márton és Kocsis Máté nyilatkozatából kiderült, hogy ez csak a pénzügyminiszter magánvéleménye volt, és ezekről szó sincs,

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés