Előfizetői tartalom

Megérkezett életed legjobb lakáshitele, soha nem látott számokat produkál a CSOK Plusz

Ilyen még nem volt Magyarországon: ha egy házaspárnak megérkezik a hitelfelvételekor vállalt két-három gyereke, akkor gyakorlatilag egy negatív kamatozású lakáshitellé változik át számára a CSOK Plusz. Megnéztük, hogy alakul az új kamattámogatott hitel törlesztőrészlete, elvárt jövedelme és visszafizetendő összege a piaci lakáshitelekhez képest, és összefoglaljuk azt is, mi az, amit már tudunk, és mi az, amit még nem a CSOK Pluszról.

Az elmúlt napokban sokat foglalkoztunk a CSOK Plusszal, a témáról írt cikkeink itt találhatók. Mekkora lesz a CSOK Plusz törlesztőrészlete, és mennyivel jobb ez egy piaci lakáshitelnél? Csák János miniszter szerda esti bejelentése alapján az eddigi visszatérítendő támogatás helyett egy fix 3%-os kamatozású kamattámogatott lakáshitel lesz a 2024. január 1-jétől elérhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés