FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Ez a koronavírus egyik legkárosabb következménye – így tudsz rajta pénzt keresni!

A koronavírus-járvány világszerte kényszerítette otthonaikba az embereket, számos cégnek kellett egyre nagyobb és nagyobb mértékben az online térben folytatni a mindennapi működését, nem is beszélve az online oktatásra való áttérésről. Ez a körülmény jócskán felgyorsította az amúgy is szédítő ütemben kibontakozó digitalizációt, egyre inkább támaszkodunk tehát a digitális eszközökre a munkavégzés és az iskolai teendők tekintetében. A digitalizáció számos előnye mellett azonban kétélű fegyvernek is tekinthető, a mögöttünk álló időszakban ugyanis komolyan szárnyra kaptak a kibertámadásos esetek, súlyos dollármilliárdokkal károsítva a gazdaságokat - elemzésünkben megnézzük hogy melyik, kibervédelemmel foglalkozó tőzsdén jegyzett vállalatok tudnak vélhetően profitálni a kényes helyzetből a jövőben.

A digitalizáció egy kétélű fegyver

Miközben az országok és a vállalatok továbbra is küzdenek a koronavírus-járvány hatásaival, legújabb felmérésükben közel 3000 kockázatkezelési szakértőt kérdeztek meg az Allianz Kockázati Barométerének elkészítése során 92 ország területéről és 22 ipari ágazatot lefedve, a felmérésnek az volt a célja, hogy

FELTÁRJÁK A 10 LEGFONTOSABB ÜZLETI KOCKÁZATOT, AMELYRE A VEZETŐKNEK 2021-BEN ODA KELL FIGYELNIÜK.

A lista alább látható:

Miről szól még a cikk?

  • A koronavírusnak és az otthonról történő munkavégzésnek köszönhetően felgyorsult a digitalizáció folyamata.
  • Megvannak ennek a fejlődésnek is a hátulütői, komoly fenyegetésként tört előre a kiberbűnözés.
  • Milyen vállalatokra lehet számítani a hackerek elleni védekezésben?
  • Akadnak befektetési szempontból jó lehetőségek az iparágon belül.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés