Portfolio signature

Érdemes már venni a technológiai cégeket?

Portfolio
Immáron nem először adnak óvatos fordulós jelzéseket a máskülönben zuhanórepülésben lévő technológiai részvények a technikai elemzés alapján. Azonban a korábbi hasonló esetekben a vásárlók - ha csak pár napnál tovább tartották a pozícióikat - akkor nem éppen örömkönnyeket hullattak mostanában. Vajon hol van az alja? Ezt a kérdést teszi fel a befektetők többsége, és erre a kérdésre keressük mi is a választ.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X)

Korábbi elemzésünkben bemutattuk a szektor legfontosabb részvényeinek kilátásait a fundamentális elemzők szemszögéből, most sort kerítünk a technikai elemzés nyújtotta képre is.

AAPL

Az Apple részvénye egy klasszikus tető bezárása utáni hetekben van, aminek végső megerősítéseként napokon belül be fog következni a halálkereszt, vagyis a 200 napos mozgóátlag keresztezése felülről, az 50 napos által. Ez a hosszútávú kép, és egyelőre minden jel arra mutat, hogy a nagy trend véget ért az iPhone gyártójának a piacán.

Az alábbi részvényekről szól a cikk:

  • Apple
  • Amazon
  • Meta Platforms (Facebook)
  • Alphabet (Google)
  • Tesla

Kedves Olvasónk!

Támogasd te is a minőségi gazdasági tartalomgyártást!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A Signature tartalmakhoz való hozzáférés díja havi előfizetéssel 2 490 forint. Az éves előfizetés díja 29 845 forint. Ezzel közvetlenül támogathatod a legmagasabb színvonalú gazdasági, üzleti újságírást.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések