Portfolio signature

Mutatunk egy befektetést, ami nagyobbat robbanhat az aranynál

Egyre súlyosabb geopolitikai feszültségek vesznek minket körül, ráadásul az infláció is a vártnál alacsonyabb tempóban csökken: egy ilyen környezetben nem csoda, hogy előtérbe kerültek a menekülőeszközök a befektetéseknél, az arany azonban új történelmi csúcson van már. A csúcsról csúcsra járó nemesfém grafikonjára ránézve könnyen úgy érezheti a puskaport eddig szárazon tartó befektető, hogy erről a vonatról most lemaradt. Van azonban egy jó hírünk: akad itt egy másik menekülőeszköz, amire ugyanúgy (ha nem még jobban) hatnak a geopolitikai és a makrogazdasági tényezők, mint az aranyra, ráadásul a történelmi csúcs is nagyon messze van még.

Itt a „lemaradó" nemesfém

Geopolitikai feszültségek, egyre aktívabb jegybanki felvásárlások, makacsan magasan alakuló amerikai infláció, gyengülni látszó dollár és az amerikai elnökválasztás bizonytalansága: az elmúlt hónapokban nagyon összeálltak a csillagok az arany felett, aminek köszönhetően sorra döntötte a történelmi csúcsokat a nemesfém jegyzése. Mi már többször is felhívtuk a figyelmet az aranypiaci befektetésben rejlő lehetőségekre, azonban a mostani környezetben, a csúcsról csúcsra járó arany grafikonra ránézve könnyen úgy érezheti a puskaport eddig szárazon tartó befektető, hogy erről a vonatról most lemaradt.

Akad azonban egy jó hír: van itt egy másik nemesfém, aminél bár az aranyhoz hasonlóan elindult már a rali,

  • de a történelmi csúcsoktól még nagyon messze vagyunk,
  • ráadásul a javuló kamatkörnyezettel kapcsolatos várakozások miatt még komolyabb hajtóerő lehet a további emelkedés mögött,
  • és csak egy bónusz a végére: az aranyhoz képest rendkívül olcsónak is tűnik most ez az eszköz.

Ha valaki nem találta volna még ki, hogy miről van szó:

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés