Előfizetői tartalom

Óriási vihar van készülőben - Szétzúzza Obama álmait?

Egyre növekszik a bizonytalanság Barack Obama első számú célkitűzésének megvalósítása, az amerikai egészségügy rendszer alapos megreformálása körül. A tervezet társadalmi támogatottsága tovább apad és az amerikai polgárok több fórumon, egyre erőteljesebben hangoztatják ellenvéleményeiket, miközben a kritikus hangok is gyakoribbá váltak az ágazat szereplőinek részéről és a költségvetési kilátások is beárnyékolják az amerikai elnök álmát. Mindez tehát azt jelenti, hogy kritikus pontjához ért az amerikai reformfolyamat és az őszi időszak vízválasztó lehet: eldől, hogy Obama beadja-e a derekát.

Nem lelkendeznek az amerikaiak. Viharos heteket hagytak maguk mögött az amerikaiak, már ami az egészségügy reformfolyamatát illeti. A törvényhozók igencsak megosztottak és az amerikaiak is egyre erősebben fejezték ki nemtetszésüket, ezek a kritikus hangok a legfrissebb közvélemény-kutatásból is tükröződnek. Közben Obama kompromisszumok felé hajolva továbbra is kiáll az egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés